Nieuws

Nieuws

BLOG

Begin nu met smeren!

Eigenlijk zou je natuurlijk het hele jaar door moeten smeren, maar voor de meeste mensen zijn er toch een paar zonnestraaltjes nodig. Nu is in ieder geval het moment om weer te beginnen. De zon wordt sterker, de dagen worden langer, je bent meer buiten en dus is het zaak je huid te beschermen.

Voorkomen

Het eerste wat je moet doen is voorkomen dat er nieuwe huidbeschadiging optreedt. Zorg er dus voor dat je je huid beschermt tegen schadelijke UV-stralen. Vooral je gezicht, hals en décolleté zijn belangrijk om goed te verzorgen. Smeer elke ochtend en avond met VYON Specials SPF 50. Deze zachte crème beschermt uitstekend en is bovendien geschikt als make-up-basis!

Verbeteren

Is de beschadiging al toegeslagen of heb je last van oneffenheden. Geen nood, de VYON Peel & White-lijn geeft je huid in een mum van tijd een verjongingsboost! Smeer tweemaal daags de AHA Cream of de Bright Cream voor direct resultaat. De AHA Cream heeft een peelende en verfijnende werking, terwijl de Bright Cream actief inwerkt op de pigmentproductie. Hierdoor verminderen rimpels, verkleuringen en vlekken.

3 is meer dan 1

De producten van VYON zijn zo samengesteld dat ze elkaar versterken. Beter bekend als synergie of “1+1=3”. Voor het beste resultaat onderga je dus een Peel & White Intensive Treatment. Vraag ernaar bij een gecertificeerde VYON-schoonheidssalon.

BLOG

Panthenol – Provitamine B5

01Panthenol, ook wel provitamine B5, is een ingrediënt dat je veel tegenkomt in reclames en advertenties van haar- en huidverzorgingsproducten. Dit komt door de zeer effectieve hydraterend werking van het ingrediënt. Het houdt vocht vast en voorkomt uitdroging waardoor tekenen van veroudering verminderen en de huid een stralende uitstraling krijgt en soepel en elastisch aanvoelt. Read more “Panthenol – Provitamine B5”

BLOG

VYON Gezichtsmaskers

GezichtsmaskerNaast de dagelijkse reiniging en het gebruik van een dag- en nachtcrème kan je huid
wel wat extra verzorging gebruiken. Je kunt je gezicht bijvoorbeeld verzorgen met een gezichtsmasker. Een gezichtsmasker sluit de huid af waardoor vocht binnen blijft. Dit geeft de huid een gladde en glanzende uitstraling. Daarnaast zorgt een masker voor een betere doorbloeding van de huid en helpt het bij de afvoer van dode huidcellen en gifstoffen. Read more “VYON Gezichtsmaskers”

BLOG

Plantaardige stamcellen vertragen de huidveroudering

druifStamcellen  zijn cellen die aanwezig zijn in het lichaam (en de huid) en die twee belangrijke kenmerken hebben: ze kunnen uitgroeien tot elk type cel en beschikken over een zelfvernieuwend vermogen doordat ze groeifactoren produceren.

Plantaardige stamcellen kunnen dankzij het meristeem weefsel voortdurend nieuwe organen zoals bladeren, vruchten en wortels vormen uit aanwezig blijvende stamcellen. Ze zijn de levenskracht van de plant. Doordat ze in de natuur worden blootgesteld aan extreme weersomstandigheden hebben ze een sterk afweersysteem opgebouwd. Read more “Plantaardige stamcellen vertragen de huidveroudering”