Wat is VYON?

Wat is VYON?

Bij VYON geloven we dat je levenskwaliteit sterk verbetert als je lekker in je vel zit. Letterlijk. Want wat is er nu fijner dan een huid die je ware leeftijd laat zien, die straalt en een egale teint heeft? Dat je – elke keer als je in de spiegel kijkt – je jong en fris voelt.

“We Love Beauty – We Care”

Om dit te bereiken heeft VYON een complete strategie ontwikkeld die huidverzorging naar een hoger niveau tilt. Deze strategie gebaseerd op drie principes – preventie, bescherming en correctie – en wordt aangevuld met unieke behandelconcepten.

VYON is pionier op het gebied van modulaire schoonheidsverzorging. Een systeem waarbij verschillende behandelingen elkaar versterken en aanvullen. Door dit synergetische effect kan aan alle behoeftes worden voldaan die de huid haar jeugdigheid geven.

Missie & visie

Visionair denken en authenticiteit staan bij VYON centraal. VYON richt zich met har unieke concept voornamelijk op de kwalitatief hoogwaardige, efficiënte en veeleisende hightech huidverzorging. Het doel is om nieuwe tradities te introduceren door de ontwikkeling van onderscheidende en luxe cosmetische producten.

Met producten van de hoogste kwaliteit, goed doordachte toevoegingen en bewezen effecten neemt VYON de verantwoordelijkheid voor het gezond houden van de huid door het bieden van innovatieve cosmetische oplossingen voor een betere levenskwaliteit.

Missie & visie
Wetenschap & onderzoek

Wetenschap & onderzoek

Made in Germany

In de huidverzorging kunnen innovatieve ingrediënten echte verschillen maken. Op basis van jarenlange ervaring en onderzoek in de cosmetica-industrie, past VYON daarom uitsluitend effectieve en geteste werkzame ingrediënten in hoge concentraties toe. Op die manier bereiken de producten het gewenste resultaat op snelle en doelgerichte wijze.

Meer over Wetenschap & onderzoek ►

Productlijnen

VYON wordt gedefinieerd door zeven huidverzorgingslijnen met geavanceerde huidverbeterende eigenschappen:

  • Cleansing
  • Peel & White
  • Redox
  • Cell Guard
  • Refining
  • Sensitive
  • Specials

Deze productlijnen worden aangevuld met eenmalige behandelconcepten, afgestemd op jouw huidtype. Van normale tot gemengde huid, droge tot gevoelige huid, gepigmenteerde huid, vette of onzuivere huid, beschadigde en verkleurde huid als gevolg van zonlicht of voortijdig verouderde huid.

Naar productlijnen ►
Productlijnen
VYON Pro’s

VYON Pro’s

Ontdek de kwaliteit van VYON bij een van de VYON Salons en laat je verwennen met een onvergetelijke behandeling.

Vind een VYON Salon ►

In de media

VYON verscheen meerdere malen in de media.

Bekijk de publicaties ►

Word een Pro!

VYON ziet haar diplomeerde schoonheidsspecialisten niet als klanten, maar als leden van een team. VYON is erg trots op haar team. Wil jij ook de geheimen achter de VYON behandelconcepten ontdekken en deel uitmaken van een gedreven team beauty professionals? Meld je aan voor een vrijblijvende proefbehandeling of ga gelijk voor de VYON Pro Training!

Volg een proefbehandeling ►Word een VYON Pro ►