Pro worden

VYON Professional worden

Iedere schoonheidsspecialiste die serieus aan de slag gaat heeft een merk nodig waar zij op kan vertrouwen en zich mee kan onderscheiden. De VYON Professionals Training is bedoeld voor hen die meer willen dan alleen hoogwaardige producten, en gebruik willen maken van de voordelen die horen bij een gecertificeerde VYON-schoonheidssalon.

Inhoud

Tijdens deze training leer je uiteraard alles over VYON. Van de verschillende producten, ingrediënten en werkzame stoffen tot de unieke behandelingen en Intensive Treatments. De training is verspreid over drie dagen. De eerste dag bestaat uit alle theorie, de twee overige dagen worden volledig besteed aan het werken met de producten van VYON onder begeleiding van een officiële VYON-docente. Er wordt altijd in kleine groepen (max. 8 personen) gewerkt voor optimale leeromstandigheden. Verder krijg je een uitgebreide verkooptraining. Na afloop ontvang je een officieel VYON-certificaat.

Voor wie?

Of je nu zojuist bent afgestudeerd of al jaren bezig bent, VYON is toegankelijk voor iedere schoonheidsspecialiste. Tijdens de training wordt uitgebreid aandacht besteed aan de basisprincipes die je moet beheersen voor VYON-behandelingen.

Kosten

De kosten voor de VYON Professionals Training bedragen € 450. Hiervoor krijg je (naast de training):

  • Alle productinformatie in een map voor thuis
  • Vermelding als gecertificeerd verkooppunt op de VYON-website
  • Promotie op de kanalen van VYON voor jouw salon na het behalen van het certificaat en de opening van jouw VYON-schoonheidssalon.
  • 10% korting op alle VYON-producten gedurende de trainingsdagen
  • Gratis Cleansing Milk (200 ml) en Tonic without alcohol (200 ml)
  • Gratis 16 samples

Gratis training

Bij VYON ben je niet verplicht om een startpakket aan te schaffen. Daarom grijpen veel schoonheidsspecialistes die kans om alvast een aantal VYON-producten te proberen. Gewoon om te kijken of het iets voor hen is. Dit doen ze echter niet voor niks. Met elke VYON-aankoop spaar je namelijk voor een gratis Professionals Training.

Op je namelijk voor € 400 aan VYON-producten, dan krijg je maar liefst € 200 korting op de training. Koop je voor € 1.000, dan is de Professionals Training helemaal gratis. Heb je al eens iets van VYON gekocht en denk je erover de training te volgen, neem dan contact met ons op en we laten je weten hoeveel je al gespaard hebt en of je in aanmerking komt voor de korting.

Gratis proefbehandeling

Wil je eerst eens zelf de effectiviteit van VYON ervaren? Dat kan! Elke donderdag geven we gratis en vrijblijvend proefbehandelingen. Maak van tevoren wel eerst een afspraak!

Datums

7, 14 & 28 maart 2017
10:00 – 17:00 (alle dagen)

5, 12 & 26 september 2017
10:00 – 17:00 (alle dagen)

Inschrijven

Wil je je inschrijven voor de VYON Professionals Training, vul dat het formulier in op de website van SlendersBeauty KLIK HIER